Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Επαναδραστηριοποίηση της ΟΜ Τανάγρας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

06/04/2021

Μέσα στις αντίξοες συνθήκες του εγκλεισμού και της πανδημίας και τις αλλεπάλληλες επιθέσεις της ΝΔ στον κόσμο της εργασίας, επανα-δραστηριοποιήθηκε η Οργάνωση Μελών Τανάγρας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δεκάδες συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των μελών που πήραν τη σχετική πρωτοβουλία και εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αναδείχθηκε συναινετικά προσωρινό Συντονιστικό Γραφείο και η οργάνωση συμμετείχε με μεγάλο αριθμό αντιπροσώπων στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη. Στις εκλογές που ακολούθησαν δύο (2) μέλη της ΟΜ Τανάγρας εκλέχθηκαν στη Νομαρχιακή Επιτροπή και ένας μέλος της στο Συντονιστικό της ΝΕ.

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Τανάγρα σηματοδοτεί την ανάπτυξη και στη Βοιωτία, μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας με στόχο την αντίσταση στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας, την ανάγκη, αλλά και τη δυνατότητα συγκρότησης του προοδευτικού μετώπου που θα δώσει κυβερνητική διέξοδο, με προοδευτικό πρόσημο, στη χώρα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσές μας και ειδικά τους νέους, που υποφέρουν καθημερινά από τις ανάλγητες πολιτικές της ΝΔ, που θέτουν καθημερινά και την ίδια τη ζωή μας σε κίνδυνο, να συστρατευτούν μαζί μας.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τανάγρας