Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΔΤ, Πραξικόπημα στην ΚΕΕΕ, στους γαλάζιους πρόθυμους και ο κ Αγνιάδης 090222

 

10/02/2022

Γαλάζιο πραξικόπημα στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας,
στους κυβερνητικούς
"πρόθυμους" και ο κ. Αγνιάδης

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση για ελλιπή στήριξη των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και διεκδίκησε την ουσιαστική υποστήριξή τους, ενέργειες δεν άρεσαν στη ΝΔ και στον κ. Μητσοτάκη.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την επιχειρηματικότητα, επτά (7) "γαλάζιοι πρόθυμοι", μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, κατά τα φαινόμενα συντονισμένοι από υψηλότερα κλιμάκια, ανέλαβαν να φιμώσουν τον "ενοχλητικό" πρόεδρο του Επιμελητηριακού θεσμού και να προχωρήσουν στην τοποθέτηση μίας απόλυτα ελεγχόμενης "ηγεσίας".

Γνωρίζουν τα μέλη, οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες της Βοιωτίας ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (ΕΒΕ), κ. Αγνιάδης ζητά με υπογραφή του την αντικατάσταση του μαχητικού προέδρου της ΚΕΕΕ, κ. Χατζηθεοδοσίου;

Έχει την συναίνεσή τους; Ή χρησιμοποιεί την θέση του για την εξυπηρέτηση των κομματικών του επιλογών;

Η κραυγή αγωνίας για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της Βοιωτίας, εξαντλείται στα Δελτία Τύπου και τις δηλώσεις που κάνει, ενώ συμμετέχει σε κομματικές παρεμβάσεις- πραξικοπήματα στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου;

Ας απαντήσει στα μέλη που τον έχουν τιμήσει με τη ψήφο τους, επί πολλά χρόνια, για να προωθήσει τα δικά τους συμφέροντά, αλλά και στην κοινωνία που πίστεψε τις εκκλήσεις των ΔΤ και των δηλώσεών του.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δυσανεξία στην κριτική από όπου και αν προέρχεται. Όσους "πρόθυμους" κι αν επιστρατεύσει δεν θα σταματήσει το κύμα οργής για την αντικοινωνική και αναποτελεσματική της πολιτική.

Οι παλαιοκομματικοί τακτισμοί και ο αυταρχικός της δεξιάς δεν πρόκειται να την γλιτώσουν από την κατάρρευση.

Θα κάνουμε το παν για να φύγουν μια ώρα αρχύτερα,
θα είναι καλύτερα για όλους.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ