Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΔΤ Για την εκδήλωση στο Σχηματάρι της ΟΜ Τανάγρας

 

21/11/2022

Στις 16 Νοεμβρίου 2022 στο Δήμο Τανάγρας  στην αίθουσα ΚΑΠΗ Σχηματαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών Τανάγρας, με θέμα:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Την παρουσίαση των έξι μεγάλων εθνικών προτεραιοτήτων με βάση τις οποίες δομείται το  πρόγραμμά μας για την επόμενη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έκανε η σ. βουλευτής της Β2 Περιφέρειας Δυτικής Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αντιπρόεδρος της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στην ενεργειακή κρίση, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την δίκαιη και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση, καθώς και στα ζητήματα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα του περιβάλλοντος, ως πρωτεύον πρόβλημα για την περιοχή του Δήμου Τανάγρας που σηκώνει όλο το βάρος της μεγαλύτερης άτυπης βιομηχανικής περιοχής της Ελλάδας αλλά και που καλείται να υποδεχτεί βιομηχανικά απόβλητα από όλη τη χώρα.

Η καθυστέρηση των μελετών και των εγκαταστάσεων του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων που θα συμβάλλει και στην εξυγίανση του Ασωπού ποταμού, καθώς και η νέα εγκατάσταση Μονάδας Ταφής Τοξικών Αποβλήτων της ΕΛΒΙΟΚ- ΕΛΒΑΛ, αποτελούν μείζονα θέματα για την ποιότητα του Περιβάλλοντος στην περιοχή μας.

Ακολούθησε δημιουργική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η σ. βουλευτής  Βοιωτίας και μέλος της ΚΕ, Γιώτα Πούλου.

ΟΜ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ